fbpx

Tabaka pjekjeje alumini me vrima në përmasa të ndryshme

SKU: ALMD Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Tabaka pjekjeje alumini me vrima në përmasa të ndryshme.

Më poshtë mund të shikoni përmasat e ndryshme dhe kodet e tyre përkatëse:

*E disponueshme gjithashtu sipas kërkesës

Përmasat KODI
60x40x2CM ALMD1
50x70x2CM ALMD2
58x64x4CM ALMD3
58x78x2CM ALMD4
60x80x2CM ALMD5
53×32,5×1,5CM GN1/1 ALMD6
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 1 + 21 =