fbpx

Tabaka pjekjeje alumini me damarë

SKU: PRE Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Tabaka pjekjeje alumini me damarë në përmasat e mëposhtme:

Përmasat KODI
60x40x1,8CM PRE Gnport Lamarina Alouminiou Presaristi
26x26x2CM PRE1 gnport-lamarina-alouminiou-presaristi-2
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 7 + 69 =