fbpx

Tabaka pjekjeje peksimadheje prej alumini me vrima

SKU: LAST Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Tabaka pjekjeje peksimadheje prej alumini me vrima (për tharje të bukës).

E disponueshme në dy përmasat e mëposhtme:

Përmasat KODI
50x70x2CM LAST1
60x80x2CM LAST2
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 5 + 61 =