fbpx

Tabaka pjekjeje alumini në përmasa të ndryshme

SKU: ALM Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Tabaka pjekjeje alumini në përmasa të ndryshme.

Më poshtë mund të shikoni përmasat e ndryshme dhe kodet e tyre përkatëse:

*E disponueshme gjithashtu sipas kërkesës

Përmasat KODI
60x40x2CM ALM1
50x70x2CM ALM2
58x64x4CM ALM3
58x78x2CM ALM4
60x80x2CM ALM5
53×32,5×1,5CM GN1/1 ALM6
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 8 + 14 =