fbpx

Tabaka pjekjeje alumini me damarë me vrima

SKU: PRED Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Tabaka pjekjeje alumini me damarë me vrima në përmasat e mëposhtme:

Përmasat KODI
60x40x1,8CM PRED
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 9 + 79 =