fbpx

Kallëpe tarti alumini në përmasa të ndryshme

SKU: TART Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Kallëpe tarti alumini në përmasa të ndryshme.

Më poshtë mund të shikoni përmasat e ndryshme dhe kodet e tyre përkatëse:

Përmasat KODI
5x3x2CM TART1
5,5×3,3x2CM TART2
5,6x4x2CM TART3
6,5×4,3x2CM TART4
7x5x2,2CM TART5
8×5,3×2,2CM TART6
8,5×6,2×2,2CM TART7
9,3x7x2,3CM TART8
10×7,5×2,5CM TART9
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 2 + 97 =