fbpx

Алуминиумски калапи за колачи со различни димензии

SKU: TART Категорија:
Општ опис
Алуминиумски калапи за колачи со различни димензии.

Во табелата подолу можете да ги видите достапните
димензии и нивните соодветни шифри:

ДИМЕНЗИИ ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
5x3x2CM TART1
5,5×3,3x2CM TART2
5,6x4x2CM TART3
6,5×4,3x2CM TART4
7x5x2,2CM TART5
8×5,3×2,2CM TART6
8,5×6,2×2,2CM TART7
9,3x7x2,3CM TART8
10×7,5×2,5CM TART9
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 3 + 5 =