fbpx

Kallëpe tarti alumini për byrek molle

SKU: TARTM Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Kallëpe tarti alumini për byrek molle.

Më poshtë mund të shikoni përmasat e ndryshme dhe kodet e tyre përkatëse:

Përmasat KODI
10×8,6x2CM TARTM1
12×10,2x2CM TARTM2
10×8,6x2CM (ME ANË TË DHËMBËZUARA) TARTMA1
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 1 + 72 =