fbpx

Kallëpe tarti me dhëmbë në përmasa të ndryshme

SKU: TARTA Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Kallëpe tarti me dhëmbë në përmasa të ndryshme.

Më poshtë mund të shikoni përmasat e ndryshme dhe kodet e tyre përkatëse:

Përmasat KODI
4,5×2,5x2CM TARTA1
5,5×3,5×1,8CM TARTA2
6,1x4x2,1CM TARTA3
6,4×3,4x3CM TARTA4
9×5,5×3,5CM TARTA5
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 9 + 41 =