fbpx

Kallëpe tarti alumini për krem karamel

SKU: TARTK Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Kallëpe tarti alumini për krem karamel në përmasat e mëposhtme:

Përmasat KODI
7×5,5x5CM TARTK
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 2 + 81 =