fbpx

Избраздени алуминиумски калапи за колачи со различни димензии

SKU: TARTA Категорија:
Општ опис
Избраздени алуминиумски калапи за колачи со различни димензии.

Во табелата подолу можете да ги видите достапните
димензии и нивните соодветни шифри:

ДИМЕНЗИИ ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
4,5×2,5x2CM TARTA1
5,5×3,5×1,8CM TARTA2
6,1x4x2,1CM TARTA3
6,4×3,4x3CM TARTA4
9×5,5×3,5CM TARTA5
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 1 + 34 =