fbpx

Алуминиумски калапи за крем карамел

SKU: TARTK Категорија:
Општ опис
Алуминиумски калапи за крем карамел со следните димензии:

ДИМЕНЗИИ ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
7×5,5x5CM TARTK
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 4 + 43 =