fbpx

Алуминиумски калапи за колач од јаболка

SKU: TARTM Категорија:
Општ опис
Алуминиумски калапи за колач од јаболка.

Во табелата подолу можете да ги видите достапните
димензии и нивните соодветни шифри:

ДИМЕНЗИИ ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
10×8,6x2CM TARTM1
12×10,2x2CM TARTM2
10×8,6x2CM (FLUTED) TARTMA1
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 7 + 25 =