fbpx

Алуминиумски тави за колачиња со шербет со различни димензии

SKU: ALMS Категорија:
Општ опис
Алуминиумски тави за колачиња со шербет со различни димензии.

Во табелата подолу можете да ги видите достапните
димензии и нивните соодветни шифри:

*Исто така, достапни се и со димензии по нарачка

ДИМЕНЗИИ ШИФРА
21x28x4CM ALMS1
21x28x5CM ALMS2
28x42x4CM ALMS3
28x42x5CM ALMS4
36x44x3CM ALMS5
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 5 + 78 =