fbpx

Алуминиумски плехови пресувани и перфорирани

SKU: PRED Категорија:
Општ опис
Алуминиумски плехови пресувани и перфорирани со следните димензии:

ДИМЕНЗИИ ШИФРА
60x40x1,8CM PRED
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 7 + 92 =