fbpx

Алуминиумски плехови пресувани

SKU: PRE Категорија:
Општ опис
Алуминиумски плехови пресувани со следните димензии:

ДИМЕНЗИИ ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
60x40x1,8CM PRE Gnport Lamarina Alouminiou Presaristi
26x26x2CM PRE1 gnport-lamarina-alouminiou-presaristi-2
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 2 + 28 =