fbpx

Алуминиумски плехови перфорирани за двопек

SKU: LAST Категорија:
Општ опис
Алуминиумски плехови перфорирани за сушење (двопек).

Достапни се во следните димензии:

ДИМЕНЗИИ ШИФРА
50x70x2CM LAST1
60x80x2CM LAST2
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 1 + 84 =