fbpx

Алуминиумски плехови со различни димензии

SKU: ALM Категорија:
Општ опис
Алуминиумски плехови со различни димензии.

Во табелата подолу можете да ги видите достапните
димензии и нивните соодветни шифри:

*Исто така, достапни се и со димензии по нарачка

ДИМЕНЗИИ ШИФРА
60x40x2CM ALM1
50x70x2CM ALM2
58x64x4CM ALM3
58x78x2CM ALM4
60x80x2CM ALM5
53×32,5×1,5CM GN1/1 ALM6
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 9 + 81 =