fbpx

Алуминиумски плех за француски леб, перфориран, нерѓосувачки, со различни димензии

SKU: BIN Категорија:
Општ опис
Алуминиумски плех за француски леб, перфориран, нерѓосувачки, со различни димензии.

Во табелата подолу можете да ги видите сите достапни димензии и големини:

КАНАЛИ ДИМЕНЗИИ ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ ШИФРА СО НЕЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
60x40cm 10 ПОЗИЦИИ НА 60CM ΒΙΝ41 ΒΙΝ41Τ
70x50cm 13 ПОЗИЦИИ НА 70CM ΒΙΝ42 ΒΙΝ42Τ
58x64cm 16 ПОЗИЦИИ НА 58CM ΒΙΝ43 ΒΙΝ43Τ
58x78cm 21 ПОЗИЦИИ НА 58CM ΒΙΝ44 ΒΙΝ44Τ
60x80cm 21 ПОЗИЦИИ НА 60CM ΒΙΝ45 ΒΙΝ45Τ
GN 1/1 53×32,5cm 8 ПОЗИЦИИ НА 53CM ΒΙΝ46 ΒΙΝ46Τ
КАНАЛИ ДИМЕНЗИИ ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ ШИФРА СО НЕЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
4cm-specs 60x40cm 8 ПОЗИЦИИ НА 60CM ΒΙΝ31 ΒΙΝ31Τ
70x50cm 10 ПОЗИЦИИ НА 70CM ΒΙΝ32 ΒΙΝ32Τ
58x64cm 13 ПОЗИЦИИ НА 58CM ΒΙΝ33 ΒΙΝ33Τ
58x78cm 16 ПОЗИЦИИ НА 58CM ΒΙΝ34 ΒΙΝ34Τ
60x80cm 16 ПОЗИЦИИ НА 60CM ΒΙΝ35 ΒΙΝ35Τ
GN 1/1 53×32,5cm 6 ПОЗИЦИИ НА 53CM ΒΙΝ36 ΒΙΝ36Τ
КАНАЛИ ДИМЕНЗИИ ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ ШИФРА СО НЕЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
65cm-specs 60x40cm 5 ПОЗИЦИИ НА 60CM ΒΙΝ21 ΒΙΝ21Τ
70x50cm 6 ПОЗИЦИИ НА 70CM ΒΙΝ22 ΒΙΝ22Τ
58x64cm 8 ПОЗИЦИИ НА 58CM ΒΙΝ23 ΒΙΝ23Τ
58x78cm 10 ПОЗИЦИИ НА 58CM ΒΙΝ24 ΒΙΝ24Τ
60x80cm 10 ПОЗИЦИИ НА 60CM ΒΙΝ25 ΒΙΝ25Τ
GN 1/1 53×32,5cm 4 ПОЗИЦИИ НА 53CM ΒΙΝ26 ΒΙΝ26Τ
КАНАЛИ ДИМЕНЗИИ ШИФРА БЕЗ ЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ ШИФРА СО НЕЛЕПЛИВ ПРЕМАЗ
8cm-specs 60x40cm 4 ПОЗИЦИИ НА 60CM ΒΙΝ11 ΒΙΝ11Τ
70x50cm 5 ПОЗИЦИИ НА 70CM ΒΙΝ12 ΒΙΝ12Τ
58x64cm 7 ПОЗИЦИИ НА 58CM ΒΙΝ13 ΒΙΝ13Τ
58x78cm 8 ПОЗИЦИИ НА 58CM ΒΙΝ14 ΒΙΝ14Τ
60x80cm 9 ПОЗИЦИИ НА 60CM ΒΙΝ15 ΒΙΝ15Τ
GN 1/1 53×32,5cm 3 ПОЗИЦИИ НА 53CM ΒΙΝ16 ΒΙΝ16Τ
Нелеплив премаз

gnport-logo-nonstick-yellow

Исто така, сите производи се достапни со слој нелеплив премаз за голема издржливост.
Можете да ги видите шифрите од конкретниот производ со нелеплив премаз во општиот опис.

gnport-colours-non-stick-two
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 9 + 23 =