fbpx

Të gjitha produktet tona

Shportë plastike me vrima

Shportë plastike me vrima

Kallëpe tarti alumini

Kallëpe tarti alumini në përmasa të ndryshme

Kallëpe tarti me dhëmbë

Kallëpe tarti me dhëmbë në përmasa të ndryshme

Kallëpe tarti alumini për byrek molle

Kallëpe tarti alumini për byrek molle

Kallëpe tarti alumini për krem karamel

Kallëpe tarti alumini për krem karamel

Kallëpe unazë prej inoksi për ëmbëlsira

Kallëpe unazë prej inoksi për ëmbëlsira në forma dhe madhësi të ndryshme

Rrathë pjekjeje inoksi – alumini

Rrathë pjekjeje inoksi - alumini në forma dhe madhësi të ndryshme

Enë Ndarëse Brumi Inoksi – Porcion në Formë Trekëndore

Enë Ndarëse Brumi Inoksi për porcione trekëndore

Enë Ndarëse Brumi Inoksi – Porcion në Formë Katrore

Enë Ndarëse Brumi Inoksi për porcione katrore

Ekspozitor në Formë Sanduiçi të Ftohtë

Ekspozitor në Formë Sanduiçi të Ftohtë