fbpx

Rafte pjekjeje inoksi nga para

SKU: KIF Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Rafte pjekjeje inoksi nga para (Inox 304).

Më poshtë mund të shikoni raftet e pjekjes të disponueshme dhe kodet e tyre përkatëse:

KAPACITETI I TAVËS KODI
9 KIF9
10 KIF10
12 KIF12
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 2 + 49 =