fbpx

Raft pjekjeje buke inoksi Ciabatta me shporta plastike

SKU: KZAR Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Raft pjekjeje buke inoksi Ciabatta me shporta plastike (Inox 304).

Më poshtë mund të shikoni hollësitë e ndryshme të produktit:

PËRMASAT E RAFTEVE PËRMASAT E SHPORTAVE SHPORTA KODI
46,5×60,5x146cm 60x40x23cm 5 KZAR
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 8 + 72 =