fbpx

Нерѓосувачка количка за плехови за рамно товарење

SKU: KIF Категорија:
Општ опис
Нерѓосувачка количка за плехови за рамно товарење.

Во табелата подолу можете да ги видите достапните
димензии и нивните соодветни шифри:

НИВОА ШИФРА
9 KIF9
10 KIF10
12 KIF12
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 2 + 42 =