fbpx

Karrocë inoksi për lëvizje, e përshtatshme për të gjitha llojet e tabakave të pjekjes

SKU: KLD Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Karrocë inoksi për lëvizje, e përshtatshme për të gjitha llojet e tabakave të pjekjes (Inox 304),
në dy lloje të ndryshme.

Më poshtë mund të shikoni hollësitë e ndryshme të produktit:

KAPACITETI I TAVËS KODI
12 KLD12
16 KLD16
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 5 + 69 =