fbpx

Raft tabakash pjekjeje inoksi

SKU: KL Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
1 2
part-01 part-02

Raft tabakash pjekjeje inoksi (Inox 304).

Më poshtë mund të shikoni raftet e pjekjes të disponueshme dhe kodet e tyre përkatëse:

*E disponueshme gjithashtu sipas kërkesës

KAPACITETI I TAVËS KODI
14 KL14
16 KL16
18 KL18
20 KL20
PËRMASAT E TABAKASË PËR PJEKJE
60x40cm
50x70cm
58x64cm
58x78cm
60x80cm
GN1/1 53×32,5cm
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 2 + 30 =