fbpx

Rafte pjekjeje inoksi anësore

SKU: KPF Kategoria:
Përshkrim i përgjithshëm
Rafte pjekjeje inoksi anësore (Inox 304).

Më poshtë mund të shikoni raftet e pjekjes të disponueshme dhe kodet e tyre përkatëse:

KAPACITETI I TAVËS KODI
8 KPF8
10 KPF10
12 KPF12
Porosia
Na dërgoni porosinë tuaj ose çfarëdo kërkese që mund të keni rreth produkteve tona dhe ne do t’ju dërgojmë hollësi të mëtejshme sa më shpejt të jetë e mundur.
Për porosi me telefon, telefononi (+30) 25210 66300 ose (+30) 25210 66828.

  • 9 + 65 =