fbpx

Нерѓосувачка количка за плехови

SKU: KL Категорија:
Општ опис
1 2
part-01 part-02

Нерѓосувачка количка за плехови.

Во табелата подолу можете да ги видите достапните
димензии и нивните соодветни шифри:

*Исто така, достапни се и со димензии по нарачка

НИВОА ШИФРА
14 KL14
16 KL16
18 KL18
20 KL20
ДИМЕНЗИИ НА ПЛЕХ
60x40cm
50x70cm
58x64cm
58x78cm
60x80cm
GN1/1 53×32,5cm
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 6 + 23 =