fbpx

Нерѓосувачка количка за пренос, соодветно за сите димензии плехови

SKU: KLD Категорија:
Општ опис
Нерѓосувачка количка за пренос, соодветно за сите димензии плехови,
во две различни изданија.

Во табелата подолу можете да видите разни податоци за производот:

НИВОА ШИФРА
12 KLD12
16 KLD16
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 7 + 90 =