fbpx

Нерѓосувачка количка за плехови за странично товарење

SKU: KPF Категорија:
Општ опис
Нерѓосувачка количка за плехови за странично товарење.

Во табелата подолу можете да ги видите достапните
димензии и нивните соодветни шифри:

НИВОА ШИФРА
8 KPF8
10 KPF10
12 KPF12
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 6 + 4 =