fbpx

Нерѓосувачка количка за чашата со пластични плехови

SKU: KZAR Категорија:
Општ опис
Нерѓосувачка количка за чашата со пластични плехови.

Во табелата подолу можете да видите разни податоци за производот:

ДИМЕНЗИИ НА КОЛИЧКИ ДИМЕНЗИИ НА ПЛЕХОВИ ПЛЕХОВИ ШИФРА
46,5×60,5x146cm 60x40x23cm 5 KZAR
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 1 + 84 =