fbpx

Нерѓосувачка количка за плехови за ротирачка фурна

SKU: KLF Категорија:
Општ опис
1 2
part-01 part-02

Нерѓосувачка количка за плехови за ротирачка фурна.

Во табелата подолу можете да ги видите достапните
димензии и нивните соодветни шифри:

НИВОА ШИФРА
14 KLF14
16 KLF16
18 KLF18
20 KLF20
ДИМЕНЗИИ НА ПЛЕХ
60x40cm
50x70cm
58x78cm
60x80cm
Нарачка
Пратете ја вашата нарачка или прашање во врска со производот и ќе ви одговориме во најкраток можен рок со повеќе детали.
За телефонски нарачки, јавете се на (+30) 25210 66300 или на (+30) 25210 66828.

  • 2 + 33 =